Starfield fan heeft complete skill tree in elkaar geknutseld

News
dinsdag, 25 juli 2023 om 14:30
2023 05 11 starfield leaksf1687505671
Hoewel we nog even moeten wachten op de release van Starfield, lijkt de skill tree nu wel al helemaal duidelijk te zijn. Een fan heeft namelijk alles in elkaar geknutseld op basis van veel verschillende beelden.
Sommige ontwikkelaars en franchises hebben een zeer toegewijde community. Denk bijvoorbeeld aan Minecraft of Counter-Strike, games die al jarenlang populair zijn en ontelbaar veel user-generated content hebben. Ook Bethesda games kennen toegewijde fans en dat heeft er nu eentje duidelijk bewezen.
Op de subreddit van Starfield is nu namelijk de complete skill tree van de game te vinden. Die is niet officieel gedeeld door Bethesda, maar door de fan in kwestie in elkaar geknutseld. Door middel van allerlei verschillende trailers, gameplaybeelden en developer diaries door te pluizen, heeft gebruiker asd8dhd alle puzzelstukjes op de juiste plaats weten te leggen. Dat kostte hem naar eigen zeggen wel 200 uur aan onderzoek.

Starfield-fan heeft nog meer projecten

Na feedback van andere spelers zijn een paar skills verplaatst qua plek en er is ook een Google Docs-document opgesteld met alle informatie op een rij. Daar vallen bijvoorbeeld de beschrijvingen van de skills onder en hoe het levelen in Starfield werkt.
De fans zullen blijven sleutelen aan de skill tree als er aanpassingen gedaan moeten worden, maar asd8dhd gaat ook verder met andere dingen. De gebruiker zegt dat hij namelijk nog meer ‘projecten in de maak’ heeft met betrekking tot Starfield.