Starfield heeft nu al indrukwekkende mijlpaal bereikt

News
woensdag, 20 september 2023 om 13:30
starfield header hdf1687513667
Starfield is begin deze maand eindelijk uitgekomen. De nieuwe RPG van Bethesda heeft nu al een indrukwekkende mijlpaal bereikt sinds release.
Spelers hebben er lang op moeten wachten, maar op 1 september was Starfield dan eindelijk speelbaar voor eigenaren van de Premium en Collector’s Edition. De ruimte werd daarna helemaal geopend voor alle Starfield-spelers op 6 september.
Het is de eerste nieuwe singleplayer RPG van Bethesda sinds Fallout 4 uit 2015 en het is duidelijk dat fans snakten naar een nieuw avontuur. In minder dan drie weken tijd heeft de game namelijk een indrukwekkende mijlpaal bereikt. Via Twitter heeft Bethesda laten weten dat nu al meer dan 10 miljoen spelers Starfield hebben gespeeld.

Nieuwe features voor Starfield

Bethesda is ook nog lang niet klaar met de ondersteuning voor Starfield. In het verleden heeft de ontwikkelaar laten zien hun RPG’s lang te ondersteunen en dat is ook het geval voor de nieuwe IP.
Zo wordt er momenteel gewerkt aan zes gewilde features, waaronder ondersteuning voor DLSS, een FOV-slider en een voedselknop. En dat zijn er natuurlijk ook nog de vele mods die nu al gemaakt zijn. Bethesda is van plan om mods officieel te ondersteunen, net zoals dat met de twee voorgaande games van de ontwikkelaar het geval was. Die ondersteuning betekent daarnaast ook dat mods dan te gebruiken zijn op de Xbox Series X/S, terwijl ze momenteel alleen voor PC zijn.