Deze zes features krijgt Starfield in ieder geval nog

News
donderdag, 14 september 2023 om 12:30
starfield artworkf1683633013
Starfield is nu ongeveer twee weken beschikbaar als je van de Early Access-datum uitgaat. Veel spelers genieten erg van de game, maar er zijn ook verbeteringen die fans graag zouden zien. Bethesda heeft nu alvast zes features aangekondigd.
Als een game bij lancering een feature mist die je graag had willen hebben, is dat tegenwoordig niet het einde van de wereld. Met updates kunnen die features vaak alsnog worden toegevoegd. Bethesda legt dan ook een luisterend oor neer bij de Starfield-community en werkt aan een aantal nieuwe features.
Via Twitter geeft Bethesda aan dat er veel features zijn die het bedrijf op de lange termijn zou willen toevoegen. Kaarten voor steden worden daarbij specifiek genoemd. Maar er zijn zes features die het meest verzocht zijn hebben nu de prioriteit, namelijk:
  • Controle over helderheid en contrast
  • Een menu voor HDR-calibratie
  • Een FOV-slider
  • Ondersteuning voor Nvidia DLSS (PC)
  • Ondersteuning voor 32:9 ultrawide monitoren (PC)
  • Een knop om voedsel te eten
Deze features zullen niet allemaal tegelijk uitkomen, maar ze worden toegevoegd via regelmatig uitkomende updates. Daarnaast werkt Bethesda aan ondersteuning voor drivers van Nvidia, AMD en Intel. Ook moet elke update de stabiliteit en performance van de game verbeteren.

Starfield mod support ook op komst

Sommige features die mensen graag willen zien zijn al te krijgen als je mods installeert. Dat kan momenteel alleen op PC, maar Bethesda werkt aan officiële mod ondersteuning voor Xbox. Dat liet Todd Howard onlangs al weten in een interview en de belofte wordt nu herhaald op Twitter.