Starfield fans zijn ineens erg bang voor spoilers

News
dinsdag, 15 augustus 2023 om 14:30
starfield header hdf1687513667
Starfield belooft één van de grootste games van het jaar te worden. Veel spelers hopen de game dan ook helemaal zelf te ontdekken. Maar fans maken zich nu zorgen dat dat erg lastig gaat zijn.
Bethesda heeft wat nieuwe Starfield-lore onthuld in de vorm van een tijdlijn van belangrijke gebeurtenissen in de 300 jaar voor de game. Dat is in principe goed nieuws voor fans die zich graag alvast onderdompelen in de wereld van de game. Maar na de onthulling van deze tijdlijn zijn veel mensen zich juist zorgen gaan maken.
Wat er in de tijdlijn staat komt namelijk overeen met informatie die al eerder was gelekt. Die leaker had bovendien nog meer te zeggen over de game. Dat betekent dat er minstens één en mogelijk meer mensen zijn die al spoilers weten over de game en die graag online zetten.
De reactie van veel fans is om alvast zoveel mogelijk plekken waar Starfield besproken wordt uit de weg te gaan. Twitter kan bijvoorbeeld zo ingesteld worden dat je tweets met bepaalde woorden erin niet te zien krijgt. Uiteraard is het ook verstandig om online communities die specifiek over de game gaan te vermijden.

Wanneer is de release van Starfield?

Het komt helaas vaker voor dat er voor release al allerlei spoilers over nieuwe games rondgaan. Gelukkig hoeven mensen die Starfield willen spelen zich niet al te lang schuil te houden. Starfield verschijnt namelijk op 6 september al en sommige edities geven je al vanaf 1 september toegang.