Bethesda onthult Starfield tijdlijn

News
dinsdag, 15 augustus 2023 om 11:30
starfield gameplayf1655368065
De release van Starfield staat voor de deur. Maar de gebeurtenissen in de game liggen ver in de toekomst. Bethesda komt nu met een tijdlijn die haarfijn uitlegt wat er zoal gebeurd is in de wereld van de game voordat jij erin binnenkomt.
Het verhaal van Starfield speelt zich af in het jaar 2330. Dat ligt ruim driehonderd jaar in de toekomst en we kunnen dus zeker niet zeggen dat we precies weten wat er vooraf ging aan de game. Gelukkig heeft Bethesda dat alvast uit de doeken gedaan.
Via de officiële Starfield-website kun je nu een tijdlijn zien van belangrijke gebeurtenissen over een spanne van ongeveer 300 jaar. Dat begint met mensen die landen op mars en later in de ruimte gaan wonen. Niet al te veel later beginnen er oorlogen in de wereld van Starfield.
Waarschijnlijk kun je zonder problemen aan Starfield beginnen zonder je al teveel te verdiepen in deze tijdlijn. Maar voor wie zich graag bezighoudt met de geschiedenis van fictieve werelden is het een leuke traktatie. De belangrijkste gebeurtenissen zijn ook via Twitter gedeeld, met begeleidende afbeeldingen.

Wanneer is de release van Starfield?

Wie uitkijkt naar Starfield hoeft niet lang meer geduld te hebben. Over minder dan een maand verschijnt de namelijk game voor Xbox Series X/S en PC. De release is op 6 september, Met de Premium en Constellation Edition kun je zelfs vanaf 1 september al aan de slag.

Populair Nieuws