Star Wars ster teaset groot project

News
dinsdag, 01 augustus 2023 om 16:00
Lucasfilm heeft de afgelopen paar jaar de vervelende gewoonte gehad om Star Wars-films en -series bijzonder vroeg aan te kondigen. Veel van die projecten lijken vervolgens van de aardbodem te verdwijnen. Maar een bekende Star Wars-acteur lijkt nu iets te teasen dat met een aankomende Disney+ serie te maken kan hebben.
Acteur Billy Dee Williams, bekend van zijn rol als Lando Calrissian in Star Wars, laat weten dat er binnenkort iets "magnifieks" staat te gebeuren. Hij noemt het een droom die uitkomt en raadt fans aan om Twitter-notificaties aan te zetten zodat ze het niet missen. Hij sluit zijn bericht af met een “May the Force be with you”.
Dat laatste doet natuurlijk sterk vermoeden dat het project iets te maken heeft met Star Wars en in het bijzonder Williams’ personage Lando. Er staat al enige tijd een serie over Lando op het programma. Die raakte op zeker moment alleen zo erg in limbo dat zelfs de oorspronkelijke schrijver niet wist wat ermee aan de hand was.

Billy Dee Williams te zien in Lando-serie op Disney+?

Maar niet al te lang geleden kwam er toch nieuws over de serie. Donald Glover, die een jongere versie van Lando speelde in Solo: A Star Wars Story, neemt het schrijven van de serie namelijk op zich. Het kan zijn dat Billy Dee Williams ook verwijst naar dit project, aangezien het zeker niet onmogelijk is dat zowel de oude als jonge Lando in de serie te zien zijn.
Uiteraard is het afwachten of Williams het over deze serie heeft, of dat er iets anders in aantocht is. Wellicht heeft Star Wars veel grotere plannen met Lando en er bestaat natuurlijk de kans dat het “May the Force be with you” in Williams’ bericht niet bedoeld was als hint. In ieder geval ziet het er naar uit dat Williams binnen afzienbare tijd meer informatie heeft.

Populair Nieuws