‘Star Wars: Knights of the Old Republic remake staat gepland voor 2023’

News
maandag, 10 januari 2022 om 13:30
star wars knights of the old republicf1611563622
Volgens een bekende Star Wars-leaker komt de remake van Knights of the Old Republic">Star Wars: Knights of the Old Republic in 2023 uit. De game zal verschijnen voor de PlayStation 5 en PC en zal later mogelijk ook voor andere consoles beschikbaar zijn.
Volgens Star Wars-leaker Bespin Bulletin zou de remake van Star Wars: Knights of the Old Republic volgend jaar moeten verschijnen. De game zal volgens hem een topprioriteit worden na de lancering van een Fallen Order-sequel die later dit jaar verschijnt.
Eerder deze week meldden verschillende journalisten al dat het vervolg op Star Wars Jedi: Fallen Order gepland staat om onthuld te worden tijdens de E3 2022, mogelijk rondom Star Wars Day op 4 mei. Verder heeft journalist Tom Henderson gedeeld dat EA naast de sequel op Fallen Order mogelijk ook werkt aan een tweede ‘verhalende’ Star Wars-game.

Knights of the Old Republic Remake is timed exclusive

Tot slot meldt Bulletin dat LEGO Star Wars: The Sywalker Saga gepland staat voor april of mei 2022. De game is al meerdere keren uitgesteld en zal volgens zijn bronnen officieel in de lente verschijnen.
De remake van Knights of the Old Republic werd in september 2021 onthuld tijdens de PlayStation Showcase met een teaser-trailer. De KOTOR Remake zal een timed exclusive zijn voor PS5 en PC en zal na verloop van tijd op andere platforms verschijnen.