Character creator van Elden Ring is gelekt

News
maandag, 10 januari 2022 om 13:00
elden ringf1624265922
Het is duidelijk geworden hoe Elden Ring spelers hun eigen personage kunnen gaan maken. Er is namelijk onlangs een gesloten test geweest voor de game en nu is er een video verschenen waarin te zien is hoe je je karakter kan aanpassen.
In de video die is verschenen gaat de persoon die de video heeft gemaakt langs het menu. Hier is te zien wat er allemaal aan te passen is aan je eigen personage en aan de video te zien is en zoals we gewend zijn van FromSoftware heb je daarbij veel opties.

Wat kan je allemaal zelf aanpassen?

Het is duidelijk te zien dat nog niet alles van de character creator af is. Een aantal dingen zijn namelijk afgeschermd, toch is er al genoeg te zien om een goed beeld te krijgen van hoeveel er zelf kan worden aangepast en dit is al veel.
Er kan bijvoorbeeld gekozen worden tussen verschillende lichaamstypes. Ook kan het geslacht worden veranderd en kunnen spelers zelfs het hele hoofd veranderen. Dit kan dus voor een vreemd uiterlijk zorgen en dit wordt in het laatste deel van de video ook gedeeld. De vele bizarre creaties uit de Dark Souls-games zullen we dus waarschijnlijk ook weer gaan terugzien in Elden Ring.
Elden Ring is een game van FromSoftware. De game moet dit jaar uitkomen voor de Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 en PC. Een bijzonder gegeven aan de game is dat George R.R. Martin, de auteur van de Game of Thrones boeken, mee heeft geschreven aan de wereld waar Elden Ring zich afspeelt.

Populair Nieuws