LEGO Star Wars: The Skywalker Saga release opnieuw uitgesteld

News
dinsdag, 06 april 2021 om 9:00
lego star wars the skywalker saga gameplay belooft een evolutie gezien op e3 152169
Wie al jaren wacht op een nieuwe LEGO Star Wars game moet nog iets langer wachten. De release van The Skywalker Saga is namelijk opnieuw uitgesteld. Het is onduidelijk wanneer de game nu verwacht wordt.
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga werd tijdens E3 2019 aangekondigd en moest aanvankelijk eind 2020 uitkomen. De game was al verplaatst naar voorjaar van dit jaar, maar dat zit er nu ook niet meer in. Ontwikkelaar TT Games laat dat weten op Twitter.

Voor hoe lang is de Skywalker Saga release uitgesteld?

Een nieuw release window voor LEGO Star Wars: The Skywalker Saga is helaas nog niet aangekondigd. Dat maakt het uitstel voorlopig voor onbepaalde tijd. Er wordt niet expliciet gesproken over volgend jaar, dus een release later in 2021 is nog mogelijk. TT Games hoopt zo snel mogelijk meer te kunnen zeggen.

Grote stap voor LEGO Star Wars

De opzet van LEGO-games is inmiddels welbekend. Maar LEGO Star Wars: The Skywalker Saga moet de boel flink op zijn kop zetten. TT Games wil een grote stap zetten in hoe een LEGO-game eruit ziet.
Voor LEGO Star Wars is de stap extra groot, aangezien The Force Awakens de enige film in de saga is die in de laatste tien jaar een LEGO-game heeft gekregen. Naar verwachting is het verschil met het oude The Complete Saga dag en nacht. Wanneer we dat verschil met eigen ogen mogen zien is alleen nog even afwachten.

Populair Nieuws