Knights of the Old Republic Remake is timed exclusive op PS5

News
maandag, 20 september 2021 om 9:00
star wars knights of the old republicf1611563622
Eerder deze maand werd er - nadat er lang geruchten rondwaarden - een remake onthuld van Star Wars: Knights of the Old Republic. De remake van de klassieke Star Wars RPG werd aanvankelijk alleen onthuld voor PS5. Nu maakt één van de ontwikkelaars van de game duidelijk dat het gaat om een timed exclusive en dat de game dus later naar andere platforms komt.
Knights of the Old Republic Remake werd onthuld in de PlayStation Showcase van 9 september. Uiteraard werd daar niet onthuld of de game naar concurrerende platforms zou komen. Op het officiële PlayStation blog werd de game weliswaar beschreven als PS5 exclusive ‘at launch’, maar er bestond nog de nodige verwarring.
Die verwarring wordt nu opgehelderd door de senior designer van de game, Tully Ackland. Op twitter laat hij weten dat de game een timed exclusive zal zijn voor PS5 en PC. Na verloop van tijd kan de game dus op andere platforms verschijnen, al is het nog niet duidelijk hoe lang de PS5 exclusiviteit geldt.

Knights of the Old Republic Remake nog ver weg

De KOTOR remake wordt gemaakt door Aspyr, een studio die de laatste jaren al meerdere remasters van andere Star Wars games op zich heeft genomen. Dit keer gaat het alleen om een volledige remake, die bovendien nog vroeg in ontwikkeling is. Er is dan ook nog geen indicatie van wanneer we de game mogen verwachten.
Desondanks kan Ackland nu al een leuk detail verklappen. Fans van het origineel kunnen er namelijk naar uitkijken dat Jennifer Hale haar rol als Bastila Shan weer oppakt.

Populair Nieuws