Indrukwekkende PS5 beelden getoond in Forspoken trailer

News
donderdag, 09 september 2021 om 22:23
forspokenf1624549749
Eigenaren van de PS5 hebben weer een indrukwekkende game om naar uit te kijken. Op de PlayStation Showcase is namelijk een beeldschone trailer van Forspoken getoond.
Ontwikkelaar Luminous Productions heeft eerder gezegd de mooiste game tot nu toe te maken voor de PlayStation 5. Als we de trailer mogen geloven die de studio heeft getoond tijdens de PlayStation Showcase 2021 van Forspoken, dan komt de ontwikkelaar daar in ieder geval dicht bij in de buurt.
In de trailer zien we protagonist Frey Holland plotseling terechtkomen in een mysterieuze wereld. Daar krijgt Holland ook ineens de beschikking over magische krachten, die er zeer indrukwekkend uitzien. Waarschijnlijk krijgen spelers bovendien te maken met een enorme en diverse open wereld. Luminous Productions heeft ook meteen een releaseperiode voor Forspoken bekendgemaakt. In de lente van 2022 zal de game moeten verschijnen.
Check hieronder de PS5 trailer van Forspoken:

Eindelijk eigen show van Sony

De PlayStation Showcase 2021 zat er al een tijdje aan te komen. De Japanse uitgever was namelijk niet alleen afwezig op de gamescom dit jaar, maar ook op de E3. Grote concurrent Microsoft wist op beide evenementen juist de spotlight te pakken, onder andere met een showcase van enorm veel games en de onthulling van de releasedatum van Halo Infinite. Met nieuwe PS5 Showcase kan Sony eindelijk weer het initiatief overnemen.

Populair Nieuws