'Star Wars Jedi Survivor releasedatum nu al bekend'

News
zaterdag, 20 augustus 2022 om 16:00
star wars jedi survivorf1658739655
Het is al even bekend dat er een vervolg op Star Wars Jedi: Fallen Order uit 2019 onderweg is. Nu lijkt het erop dat het al bekend is wanneer de release van Star Wars Jedi Survivor is.
Insider Jeff Grubb heeft op Twitter laten weten dat de game volgend jaar maart uitkomt. Het Star Wars Twitteraccount tweette namelijk de aankondiging van twee boeken die plaatsvinden tussen Star Wars Jedi: Fallen Order en de nieuwe Jedi: Survivor. Grubb reageerde hierop dat de boeken in maart uitkomen en de nieuwe game ook.
Grubb staat erom bekend dat hij veel accurate informatie over games lekt voor de officiële aankondigingen. Zo had hij ook al voor de aankondiging bekendgemaakt dat het vervolg op Fallen Order, Star Wars Jedi: Survivor gaat heten. Later bracht EA een teaser voor de game uit en de titel die Grubb gaf bleek helemaal waar te zijn.

Star Wars Jedi: Survivor releaseperiode al eerder gelekt

In juli gingen er al geruchten rond dat de nieuwe Star Wars game eind februari of begin maart zou uitkomen. De game was namelijk in de PlayStation Netwerk Database verschenen en het Twitteraccount PlayStation game Size had deze informatie toentertijd gevonden. Deze informatie was verschenen in de PlayStation Store, toen het mogelijk werd om de game aan je wenslijst toe te voegen. Als we Grubb moeten geloven lijkt deze informatie dus correct en komt de game ook daadwerkelijk rond die tijd uit.
Het duurt waarschijnlijk nog even tot we nieuws krijgen over de releaseperiode Star Wars Jedi: Survivor. Uitgever EA is namelijk niet bij het gamescom evenement volgende week.