‘Dit is de releaseperiode van Star Wars Jedi: Survivor’

News
maandag, 25 juli 2022 om 11:10
star wars jedi survivorf1658739655
Rond Star Wars Celebration werd het vervolg op Star Wars Jedi: Fallen Order onthuld. Tevens werden geruchten dat Star Wars Jedi: Survivor, zoals de game heet, in 2023 zou komen bevestigd. Nu lijkt er mogelijk meer duidelijkheid te zijn over wanneer de release van de game is.
Het Twitter-account PlayStation Game Size doorzoekt geregeld de PlayStation Network database. Daarbij wordt, zoals de naam suggereert, voornamelijk gezocht naar de bestandsgrootte van aankomende games, maar ook andere detail kunnen zo aan het licht komen. Nu beweert het account dat er een releaseperiode wordt vermeldt voor Star Wars Jedi: Survivor.
In de PSN database zou namelijk staan dat de game in begin maart, of misschien eind februari zal verschijnen. Het zou natuurlijk kunnen gaan om een placeholder datum, maar in dat geval is het wel opvallend dat het niet gaat om het einde of begin van een kwartaal, zoals vaak het geval is bij placeholders. Een release begin 2023 is ook niet onrealistisch, aangezien de eerste game tegen die tijd meer dan drie jaar oud is en Survivor waarschijnlijk die hele tijd in ontwikkeling is geweest.
Toch is het verstandig om deze releaseperiode met een korreltje zout te nemen. Er is niets bevestigd vanuit Lucasfilm Games, EA of een andere betrokken partij. Maar als er iets klopt van deze beoogde releaseperiode zullen we waarschijnlijk niet al te lang meer hoeven wachten op bevestiging.

Waar gaat Star Wars Jedi: Survivor over?

Er is nog veel onduidelijk over Star Wars Jedi: Survivor. De game speelt zich vijf jaar na Fallen Order af en volgt wederom Cal Kestis, nu meer dan ooit opgejaagd door het keizerrijk. De game verschijnt alleen voor PS5, Series X|S en PC en dus niet meer voor PS4 en Xbox One.