Star Wars Jedi: Survivor krijgt mysterieuze eerste trailer

News
maandag, 30 mei 2022 om 12:00
star wars jedi fallen order headerf1619768434
Er zijn veel Star Wars-aankondigingen gedaan tijdens Star Wars Celebration. Hoewel er geen game-panel was, heeft men de kans om Star Wars Jedi: Survivor te onthullen niet voorbij laten gaan. De game heeft ook meteen een eerste trailer.
Er zijn de laatste weken veel geruchten over het vervolg op Star Wars Jedi: Fallen Order. Die zijn bijna allemaal in één klap bevestigd. EA heeft namelijk de eerste trailer van de game getoond en die klopt helemaal met allerlei dingen die we al hadden gehoord.
Zo heet de game inderdaad Star Wars Jedi: Survivor en is de hoofdpersoon nog steeds Cal Kestis. Over het verhaal is verder maar weinig bekend. De trailer maakte weinig bekend, maar toonde de nodige intrigerende beelden.
Zo zien we dat Cal's lightsaber in handen van de vijand is gevallen. Ook is er een mysterieuze figuur in een vat Bacta. Dat en meer zie je in de trailer hieronder en kun je natuurlijk uiteindelijk ook in de game verwachten.

Wanneer is de release van Star Wars Jedi: Survivor?

De game verschijnt in 2023, maar een specifiekere periode is er nog niet. Het is nog niet duidelijk of het waar is dat de PS4 en Xbox One worden overgeslagen. Een release voor de nieuwe consoles is natuurlijk wel bevestigd.
Er was nog veel ander nieuws op Star Wars Celebration. Zo hebben we de nodige updates gekregen over allerlei aankomende series, waaronder Ahsoka, The Mandalorian en Andor. Een overzicht van alle aankondigingen vind je hier.