Ziggo Storing maakt internetten moeilijk

News
maandag, 30 mei 2022 om 12:22
storingf1623744697
De werkweek is net begonnen, maar voor wie Ziggo heeft, loopt hij nu al niet zo lekker. De provider worstelt namelijk met een storing. Er zijn veel meldingen van gebruikers die bijvoorbeeld niet kunnen internetten.
Eén van Nederlands grootste providers heeft last van een storing. Via Allestoringen komen veel meldingen binnen van gebruikers die niet kunnen internetten. Ook over problemen met Televisie en e-mail zijn er veel meldingen.
Al de hele ochtend leken de klachten langzaam toe te nemen, maar ze bleven nog grotendeels rond het gemiddeld aantal meldingen. Sinds ongeveer 11.00 uur is daar verandering in gekomen en schieten de meldingen ineensm omhoog, met rond 12.00 een piek van zo'n vierhonderd meldingen
Ook op Twitter wordt geklaagd over problemen. Ziggo geeft daar aan dat er naar de klachten gekeken wordt. Er is nog geen statement dat erkent dat er en storing is, maar gezien het aantal meldingen lijkt het vrij zeker dat er wel degelijk problemen zijn.

Klachten storing wel in behandeling

Een storing aan het begin van de werkweek is natuurlijk erg vervelend. Gelukkig lijkt de klantenservice van Ziggo er bovenop te zitten. Op Twitter wordt op veel meldingen van een storing gereageerd. Ook daar is een verscheidenheid aan problemen te zien. Veel gebruikers maken melding van problemen met e-mail, maar ook over tv zijn veel klachten.
Aangezien de storing nog maar net aan zijn piek is begonnen, is het waarschijnlijk dat er nog veel onduidelijk is over wat er precies aan de hand is. Een oorzaak is dan ook niet duidelijk. Hopelijk kan Ziggo deze snel vinden en verhelpen.