Star Wars Jedi Survivor is helemaal in slow-motion te spelen

News
woensdag, 26 april 2023 om 13:30
star wars jedi survivorf1680607586
Ontwikkelaars komen steeds vaker met opties om games speelbaar te maken voor zoveel mogelijk spelers. Voor Star Wars Jedi Survivor is daarom een opvallende optie toegevoegd, namelijk de mogelijkheid om de game in slow-motion te spelen.
Respawn Entertainment wist vriend en vijand te verrassen met Star Wars Jedi Fallen Order in 2019. De game wist in onze review een 9.0 te verdienen en ook veel spelers waren lovend. Voor sommige spelers was de game alleen wel iets te uitdagend op Normal, waardoor een opvallend aantal spelers koos voor de Story Mode moeilijkheidsgraad.
Om Star Wars Jedi Survivor toegankelijker te maken, heeft Respawn besloten om een nieuwe moeilijkheidsgraad toe te voegen tussen Normal en Story Mode in. Maar daar blijft het niet bij, want er is ook een speciale accessibility optie voor spelers die de actie toch iets te uitdagend vinden genaamd Slow Mode.

Vechten als een jedi in The Matrix

Zoals de naam al doet vermoeden kan je met Slow Mode de actie op het scherm vertragen. Het wordt daarmee makkelijk om te overleven in combat en sprongen te timen tijdens het platformen. Met een druk op de knop, die je zelf kan instellen, kan je slow-motion aan- en uitzetten.

“De Slow Mode was een bijzonder spannende functie om aan te werken, omdat hij zo veelzijdig is. Het begon als een functie waarvan we dachten dat die nuttig zou zijn in gevechten, maar we realiseerden ons al snel dat die nuttig kon zijn voor alles wat een timing component had. Het maakt sommige platformen toegankelijker, maakt verschillende reactietijden mogelijk en maakt het spel in het algemeen toegankelijker voor een groter publiek.”

Je kan de Slow Mode al snel zelf ervaren. Star Wars Jedi Survivor komt namelijk op 28 april uit voor de PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC.