Star Wars Jedi: Survivor brengt gewilde feature

News
woensdag, 05 april 2023 om 13:30
star wars jedi survivorf1680607586
Star Wars Jedi: Survivor ligt binnenkort in de winkel en het ziet ernaar uit dat spelers een aantal flinke verbeteringen kunnen verwachten. De game heeft bijvoorbeeld meer opties voor gevechten en krijgt fast travel. Nu blijkt dat spelers ook op een andere manier tegemoet worden gekomen.
Star Wars Jedi: Fallen Order is misschien wel de meest geliefde Star Wars game van de laatste jaren. Maar niet alle spelers konden even goed uit de voeten met de game. Er is een overduidelijke souls-like inspiratie en de moeilijkheid van de game ligt dan ook best hoog.
Je kon in de game kiezen uit verschillende moeilijkheidsgraden, waarbij Jedi Knight de standaard was. Meer uitdaging was te vinden in Jedi Master en Jedi Grandmaster, terwijl Story Mode een makkelijkere ervaring bood. Ontwikkelaar Respawn heeft alleen gemerkt dat 40 procent van de spelers koos voor Story Mode, wat best veel is als je bedenkt dat Jedi Knight bedoeld was als de “normale” moeilijkheidsgraad.
De sprong van Story Mode naar Jedi Knight werd door spelers als best groot ervaren. Daarom komt Respawn voor Star Wars Jedi: Survivor met een moeilijkheidsgraad er tussenin: Jedi Padawan. Hoe die zich precies verhoudt tot Story Mode en Jedi Knight is niet bekend. In Fallen Order werd de moeilijkheid bepaald aan de tijd die je had om aanvallen te pareren en de hoeveelheid schade die Cal Kestis incasseerde.

Wanneer is de release van Star Wars Jedi: Survivor?

Er is dus goed nieuws voor wie de Jedi Knight moeilijkheid net niet kon waarderen, maar Story Mode te makkelijk vond. Hoe de nieuwe modus uitpakt kun je al snel zelf ervaren. Star Wars Jedi: Survivor verschijnt namelijk op 28 april voor PS5, Xbox Series X/S en PC.