Star Wars-dag is wel erg lang in Steam sale

News
donderdag, 05 mei 2022 om 12:45
star wars jedi fallen order headerf1619768434
May the Fourth is misschien voorbij, maar de mooie Star Wars deals nog niet. Ook op Revenge of the Fifth kun je in de Steam Store korting pakken op Star Wars-games. Sterker nog, je kunt nog een hele week blijven profiteren.
Er zijn heel wat manieren om op avontuur te gaan in de Star Wars-wereld. Maar als je het echt persoonlijk wil beleven zijn games natuurlijk het antwoord. Als je geen genoeg kan krijgen van de galaxy far, far away kun je flink je slag slaan op steam.

De beste Star Wars-deals op Steam

Het zijn niet de minste games die je met korting kunt scoren. Zo kun je Star Wars Jedi: Fallen Order voor een prikkie halen, net als Battlefront II. Als je in wat klassieke games wil duiken kun je aan de slag met de klassieke Battlefront-games of Knights of the Old Republic. We zetten wat mooie deals voor je op een rij.
Zoals je ziet kun je je behoorlijk te buiten gaan aan geweldige Star Wars-games zonder daar veel aan kwijt te zijn. Als dit net niet de games zijn die je zoekt, dan kun je hier de volledige sale bekijken. Hij loopt tot 10 mei, dus je hebt nog even om een beslissing te maken.
Mocht je games zoeken waar wat minder lightsabers in voorkomen, dan kun je ook in deze andere Steam sale kijken. Overigens lopen er deze week op veel andere plekken ook mooie deals. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij MediaMarkt of bol.com. Ook Amazon heeft de nodige gaming-deals.

Populair Nieuws

Laatste Reacties