MediaMarkt strooit met korting voor Moederdag

News
maandag, 02 mei 2022 om 11:30
Let op: het is bijna Moederdag! Mocht je nog geen cadeau geregeld hebben, dan is dit het moment. Niet alleen om dat je niet te laat wil zijn, maar ook omdat MediaMarkt de nodige kortingen biedt.
Soms komt het goed uit om pas op het laatste moment cadeaus in huis te halen. Je had natuurlijk al lang op je kalender kunnen kijken wanneer het moederdag was en daar iets mee kunnen doen. Maar omdat je nu tot de laatste week hebt gewacht kun je mooie korting meepakken.
MediaMarkt komt namelijk met ‘Maak het waar voor haar’-deals. MediaMarkt is misschien niet de eerste winkel waar je aan denkt voor een cadeau voor je moeder, maar moeders hebben ook gewoon telefoons en laptops nodig. Het kan dus zomaar een kijkje waard zijn.

De beste Moederdag-deals op een rij

We kunnen ons zo voorstellen dat je niet alle deals door wil spitten. Daarom hebben we een aantal van de beste deals alvast voor je op een rij gezet.
Acer Aspire 3 - 379 euro
Lenovo Tab M10 - 175 euro
Samsung Galaxy A52 - 277 euro
LG 70UP77006LB - 588 euro
HP Pavilion 15-eg1848nd - 888 euro
Samsung Galaxy S20 - 388 euro
Fitbit Luxe - 114 euro
LG 65UP77006LB - 544 euro
LG DSN4 - 149 euro
Harman Kardon Citation One - 288 euro
Het moge duidelijk zijn dat er goede opties zijn om je moeder eens blij te maken door die oude rammelbak van een laptop die ze gebruikt te vervangen. Je kunt natuurlijk ook voor jezelf korting pakken, er is niemand die bij de kassa controleert of het wel voor je moeder is. Wat je plan ook is, de hele sale kun je hier bekijken.
Ben je op zoek naar een ander soort deal? Misschien zoek je een game om al dan niet met je moeder te spelen. Dan kun je terecht in de Nintendo eShop en de PlayStation Store, die allebei een sale hebben lopen.

Populair Nieuws