Star Wars Ahsoka serie krijgt spectaculaire nieuwe trailer

News
woensdag, 12 juli 2023 om 11:00
ahsoka star warsf1689149006
Over niet al te lange tijd verschijnt de volgende Star Wars serie alweer op Disney+. Er zijn alleen nog niet heel veel beelden getoond van Ahsoka. Nu heeft de serie een gloednieuwe trailer.
Niet iedereen was even blij met Ahsoka Tano toen ze werd geïntroduceerd in de pilotfilm van Star Wars: The Clone Wars. Maar een slordige 15 jaar later is de Padawan van Anakin Skywalker één van de meest geliefde personages uit het bredere Star Wars-universum. In augustus verschijnt er zelfs een hele Disney+ serie over haar.
Daarvan is nu een nieuwe trailer getoond die verschillende sleutelpersonages in actie toont. Naast Ahsoka zelf zijn bijvoorbeeld ook de meeste leden van de cast van Star Wars Rebels in de trailer te zien. We horen ook voor het eerst de stem van een live-action Ezra Bridger.
Ook de nieuwe schurken Baylan Skoll en Shin Hati aan het woord. Zij zijn op zoek naar Grand Admiral Thrawn in de hoop zo meer macht te krijgen. Thrawn zelf is in deze trailer ook voor het eerst in volle glorie te zien, nadat hij bij Star Wars Celebration alleen achter gesloten deuren werd getoond.

Wanneer verschijnt Ahsoka op Disney+?

Je hoeft niet heel lang meer geduld te hebben voordat je de Ahsoka serie kan kijken. De serie verschijnt op 23 augustus op Disney+. Op die dag staan meteen de eerste twee afleveringen online, waarna de overige zes wekelijks beschikbaar worden gemaakt.