Geliefd Star Wars schip krijgt nieuwe LEGO set

News
maandag, 10 juli 2023 om 10:00
Star Wars fans hebben nog het één en ander om naar uit te kijken dit jaar. Dat gaat meestal ook gepaard met LEGO sets. Nu is bijvoorbeeld onthuld dat een geliefd schip een nieuwe set krijgt voor haar glorieuze terugkeer in een nieuwe serie.
Het duurt niet al te lang meer voordat Ahsoka op Disney+ verschijnt. De serie ziet er veelbelovend uit en brengt een aantal geliefde personages voor het eerst naar live-action. Het ziet er namelijk naar uit dat de hele cast van Star Wars Rebels terugkomt, inclusief hun schip The Ghost.
Dat schip krijgt ter gelegenheid van de nieuwe serie een gloednieuwe LEGO set. Het is niet de eerste keer dat The Ghost een LEGO-set wordt, maar wel de eerste keer sinds 2014, toen Star Wars Rebels net nieuw was. Het is dus een mooie set voor Ahsoka, maar ook een geweldige buitenkans voor fans van Rebels.
Het schip zelf telt bijna 1400 stenen, ongeveer 400 meer dan het vorige model. Qua figuurtjes zijn Hera Syndulla en Chopper inbegrepen, samen met Hera’s zoon Jacen en twee nieuwe personages genaamd Beyta en Hawkins. Naast The Ghost zelf is ook het kleinere schip The Phantom van de partij.

Wanneer verschijnt de LEGO set van The Ghost?

Als je uitkijkt naar de set, kun je hem nu alvast bestellen, maar hij verschijnt pas per 1 september. Tegen die tijd zul je waarschijnlijk ook bekend zijn met de nieuwe personages in de set. Ahsoka begint namelijk op 23 augustus op Disney+.

Populair Nieuws