Releasedatum Star Wars-serie Ahsoka onthuld door Disney+

News
donderdag, 08 juni 2023 om 13:00
Star Wars-fans kunnen een nieuwe datum omcirkelen in hun agenda. Disney+ heeft namelijk de releasedatum van de nieuwe serie Ahsoka onthuld.
Er staan al meerdere Star Wars-series op Disney+, maar daar komt er binnenkort nog één bij. De streamingdienst heeft namelijk de releasedatum van Ahsoka onthuld. Op 23 augustus zal de show in première gaan. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt via Twitter, inclusief een aantal nieuwe foto’s van de show.
Het eerste seizoen krijgt acht afleveringen en elke week zal er een nieuwe episode verschijnen. Daarmee houdt Disney+ dezelfde tactiek aan als eerdere Star War-series die eerder al op de dienst zijn verschenen, zoals The Mandalorian, Andor en The Book of Boba Fett.
Er is nog geen groen licht gegeven voor een tweede seizoen van Ahsoka. Rosario Dawson, die de titelfiguur speelt in de serie, doet wel hard haar best om dat voor elkaar te krijgen.

Indrukwekkende cast voor Ahsoka

In de serie gaat Ahsoka op onderzoek naar een opkomende dreiging voor het heelal. Eerder was de jedi al te zien in de animatieseries The Clone Wars en Star Wars Rebels en maakte ze haar live-action debuut in The Mandalorian.
Naast Dawson is er een flinke blik aan sterren opengetrokken voor de nieuwe serie. Zo spelen onder andere Lars Mikkelsen, Hayden Christensen, Wes Chatham, Mary Elizabeth Winstead, David Tennant en de recent overleden Ray Stevenson in Ahsoka.