Stapels Starfield details onthuld door makers

News
donderdag, 17 augustus 2023 om 15:30
starfield gameplayf1655368065
Starfield komt steeds dichterbij. Wie de game op Xbox gaat spelen kan hem zelfs al downloaden. Bethesda heeft nu ook wat prangende vragen over de game beantwoord.
Er is een tijdje terug veel onthuld over Starfield tijdens een showcase van ongeveer een uur. Maar onlangs konden fans die nog vragen hadden die indienen aan de ontwikkelaars via Discord. Inmiddels zijn die vragen beantwoord, waardoor er de nodige nieuwe details over de game bekend zijn.
Zo kunnen spelers in de game huizen kopen. Je kunt in elke stad een onderkomen bemachtigen, voor wanneer je niet door de ruimte vliegt. In minstens één geval krijg je zelfs een woning cadeau voor het volbrengen van een bepaalde opdracht.
Er is ook de nodige illegale activiteit mogelijk in Starfield, maar dan moet je niet betrapt worden. Mocht je toch in aanraking komen met de lange arm der wet, dan kun je ervoor kiezen om een boete te betalen, of de cel in te gaan. Er zijn onderdelen voor je schip te koop die zorgen dat smokkelwaar niet meer gezien wordt door beveiligingsschepen.

Kun je Starfield als pacifist spelen?

Er zijn verschillende facties waarbij je je kunt aansluiten in de game, die allemaal hun eigen verhaallijn hebben. Conflict is niet altijd uit de weg te gaan en de ontwikkelaars geven aan dat het niet haalbaar is om de game te spelen zonder vijanden te doden. Meestal zijn er wel opties om een niet-dodelijke uitweg te vinden, door bijvoorbeeld tegenstanders te overtuigen om niet met je te vechten.

Populair Nieuws