Nieuwe The Walking Dead-game in de maak

News
donderdag, 17 augustus 2023 om 16:00
the walking dead stripboekenreeks gaat stoppen 152457f1631200658
Er komt een nieuwe game gebaseerd op The Walking Dead aan. Het betreft een game die zich volledig richt op het hervertellen van het verhaal van de tv-serie die oorspronkelijk in 2010 van start ging. Zo maken AMC en GameMill Entertainment bekend.
De nieuwe game krijgt de naam The Walking Dead: Destinies krijgen en geeft spelers de controle over Rick Grimes, de hoofdpersoon voor het merendeel van de serie, nadat hij ontwaakt uit een coma en ontdekt dat de zombie-apocalypse begonnen is.
The Walking Dead: Destinies krijgt meer dan vijftien personages uit de serie, net als tal van bekende locaties. In de third-person-actietitel kunnen spelers alleen zelf bepalen of ze het verhaal van de serie tot op de letter willen volgen. Je kunt namelijk een team samenstellen en vervolgens zelf kiezen wie je gedurende het verhaal meeneemt.
De game doorloopt in ieder geval de verhaallijn van de eerste vier seizoenen. Uit het rapport blijkt dat er ook wat strategische elementen te vinden zijn in de actietitel, waarbij je je eigen basis moet onderhouden.

The Walking Dead: Destinies verschijnt dit jaar nog

The Walking Dead: Destinies heeft nog geen releasedatum, maar zal verschijnen op de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch en PC. De game wordt uitgegeven door GameMill Entertainment. Deze uitgever kun je kennen van titels als Nickelodeon All-Star Brawl en Cartoon Network: Battle Chasers.

Populair Nieuws