Staat een Mindhunter seizoen 3 release toch op de planning?

News
donderdag, 22 april 2021 om 13:00
netflix 5432181 1920f1658221200
Na de release van Mindhunter seizoen 2, waren er geen plannen meer gemaakt voor een derde seizoen, voornamelijk doordat de kijkcijfers niet zo hoog als gepland waren. Toch lijkt het erop dat er gesprekken zijn tussen Netflix en regisseur David Fincher voor een Mindhunter seizoen 3 release. Wat kunnen we hier nu van verwachten?
Mindhunter neemt je op een indringende manier mee naar de geest van seriemoordenaars. In de serie krijgen twee FBI-agenten in de jaren 70 de opdracht verschillende seriemoordenaars te interviewen om allerlei zaken op te lossen. De cast van Mindhunter bestaat uit Jonathan Groff, Holt McCallany en Anna Torv. Na de release van seizoen 2 verliepen de contracten van de acteurs doordat er geen plannen waren voor een derde seizoen.
David Fincher kon geen manier vinden om seizoen 3 tot stand te laten komen. Zo gaf hij aan dat hij het meeste voor seizoen 2 zelf heeft gedaan en dat het veel tijd en energie kostte om ook nog een derde seizoen te maken. Het leek erop dat Netflix ook geen moeite meer zou doen voor een Mindhunter seizoen 3 release. Toch wordt de kans voor een derde seizoen nu weer groter.

Gesprekken voor Mindhunter seizoen 3 release

David Fincher tekende een vierjarige deal met Netflix, die nu nog steeds geldt. Nu lijkt het erop dat Netflix nooit de deur heeft gesloten voor Mindhunter seizoen 3 en er zelfs nu gesprekken zijn voor een derde seizoen tussen Netflix en David Fincher. Dit heeft Small Screen bekendgemaakt.
Wanneer dit seizoen uitkomt en of het er daadwerkelijk aankomt, is niet bekend. Wel wordt de kans steeds groter dat we het Netflix-pareltje in de loop der jaren weer zien terugkomen op het scherm met de grote sterrencast.