Squid game-acteur krijgt grote rol in remake La Casa de Papel

News
woensdag, 01 december 2021 om 14:30
squidgame unit 104 1570f1638354373
Acteur Park Hae-soo, bekend van de razend populaire Netflix-serie Squid Game, zal Berlin spelen in de Koreaanse remake van La Casa de Papel.
Netflix gaat een Koreaanse remake maken van de populaire serie La Casa de Papel. Dat meldt Variety. De remake volgt verschillende criminelen met schuilnamen, die proberen om een enorme bankroof uit te voeren. In de Koreaanse remake zal Berlin gespeeld worden door Squid Game-acteur Park Hae-soo.
Park was in Squid Game te zien als Cho Sang-woo (nummer 218), een deelnemer aan de game en investeerder die door de politie wordt gezocht voor fraude. Daarnaast is hij een jeugdvriend van protagonist Seong Gi-hun.
De maker van de La Casa de Papel, Alex Pina, zal voor de remake uitvoerend producent zijn. Kim Hong-sun is de regisseur en Ryu Yong-jae zal de scenarioschrijver zijn.

Laatste seizoen La Casa de Papel

In 2020 had Netflix al aangekondigd dat er een Zuid-Koreaanse remake zal komen van La Casa de Papel, maar er was nog niet bekend waar het over zal gaan. La Casa de Papel is een Spaanse serie en was oorspronkelijk gepland als miniserie. Inmiddels heeft de serie vijf seizoenen, en komt bijna ten einde. De laatste afleveringen van de Spaanse serie zijn vanaf vrijdag te zien op Netflix.
De remake van La Casa de Papel zal vanaf 2023 te zien zijn op Netflix.

Populair Nieuws