12 Days of Christmas dag 1: WIN een gaming chair t.w.v. 199,99!

News
woensdag, 01 december 2021 om 15:00
trust gaming chairf1638350693
Huppa! Het is tijd voor 12 Days of Christmas! XGN draait om jullie, de community en we willen jullie dan ook graag om de dag belonen in aanloop naar kerst. Een gloednieuwe rubriek op XGN zo aan het einde van het jaar. Ben jij klaar voor de allereerste prijs?!
Het is decembermaand - feestmaand en dat vieren we bij XGN door cadeaus uit te delen! Gedurende de hele maand december tot aan kerst vieren we feest met de 12 Days of Christmas! Om de dag kunnen jullie een prachtige prijs winnen en daarvoor hoeven jullie alleen maar te doen wat jullie toch al graag doen: reageren! Al kun je ook iemand anders blij maken.

12 days of Christmas Dag 1 - Gaming chair t.w.v. 199,99

We trappen de 12 Days of Christmas met een prachtige gaming chair van Trust: de GXT 708! Deze ergonomische stoel op wielen is uitgevoerd met een PU leren zitting, nek- en onderrug-ondersteuning en is op diverse manieren verstelbaar.
Met deze gaming chair hoef je je geen zorgen meer te maken dat je een frag mist doordat je niet lekker zit. De GXT 708 is verkrijgbaar in de kleuren rood, zwart, wit en blauw. Welke kleur je kan winnen is nog een verrassing. Wil je kans maken op deze prachtige gaming chair, let dan goed op.
12 days stoelf1638354889

Hoe kun je winnen?

Meedoen is heel makkelijk en kan op twee manieren: voor jezelf of voor een ander. Voor jezelf meedoen? Wees lekker pro-actief en positief op de website. Meedoen aan de prijs, doe je door leuke berichtjes achter te laten onder artikelen of op de reactie van iemand anders. Zo simpel is het! Meer is natuurlijk beter, maar al vanaf één berichtje doe je mee! Reageer ook onder dit bericht, zodat we weten dat je mee wil dingen naar deze prijs.
Meedoen voor een ander? Deze actie zal ook op Facebook en Twitter verschijnen. Wil je iemand anders laten winnen, deel het bericht dan vooral met hen door ze te taggen! Wie weet win jij de prijs dan voor iemand anders.
Wij geven deze gaming chair weg in samenwerking met Trust waarvoor we hen extra willen bedanken. De winnaar van de deze actie maken we met kerst hier op de site bekend.

Populair Nieuws