La Casa de Papel seizoen 5 is het einde van de serie

  Afgelopen week wisten we nog te melden dat La Casa de Papel seizoen 5 eindelijk gestart is met filmen. Nu moeten we dit nieuws helaas opvolgen met wat mindere melding. Seizoen 5 van de Netflix serie zal een einde aan de overval brengen en de serie een einde geven.

  Netflix

  Althans, daar lijkt het op als we de Instagram post van Netflix mogen geloven. Daarop is een versleten Dali masker te zien dat op de grond ligt. De tekst bij de Instagram post is 'part 5: the heist comes to an end.' Meer dan deze woorden en de afbeelding zijn er niet nodig voor fans om aan te nemen dat seizoen 5 de serie zal beëindigen.

  Eerder al hintte Lisboa (Inziar Ituño) erop dat La Casa de Papel seizoen 5 het einde van de serie zou betekenen. Ook zij deed dit in een Instagram post, net als Netflix dat nu doet. Toch leek het er even op dat er al getekend was voor seizoen 5 én seizoen 6 van de serie, maar dat blijkt niet te gaan gebeuren.

  Waarmee begint het einde van La Casa de Papel in seizoen 5?

  Let op, in het volgende gedeelte van de terkst kunnen spoilers zitten van La Casa de Papel seizoen 4. Moet je dit seizoen nog bekijken, stop dan nu met lezen.

  El Profesor, Rio, Tokio en de anderen zitten aan het einde van La Casa de Papel seizoen 4 nog in de Spaanse bank. In de laatste afleveringen van dat seizoen ging er van alles mis en vielen de nodige slachtoffers. Toch wisten de overvallers het tij te keren en Lisboa de bank in te krijgen. Alleen elders staat de groep onder leiding van El Profesor een andere uitdaging te wachten.

  El Profesor wordt namelijk onder schot gehouden door niemand minder dan Sierra, de sadistische onderhandelaar. Wat zij nu met de professor gaat doen, is nog onbekend, want zoals in onze special over de serie te lezen is, kan het verhaal nog alle kanten op. Wanneer we de ontknoping van La Casa de Papel precies mogen gaan zien, heeft Netflix nog niet onthuld. Waarschijnlijk wordt dit ergens aan het begin van 2021.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.