Spotify HiFi laat op zich wachten

News
zaterdag, 25 december 2021 om 11:30
spotify 1360002 1920f1589289756
Begin dit jaar werd er door Spotify aangekondigd dat het bedrijf zou komen met Spotify HiFi. Dit zou ervoor moeten zorgen dat je dankzij een nieuw abonnement veel betere geluidskwaliteit kan krijgen voor muziek die je afspeelt, op het niveau van een CD, maar tot nu toe is er niets van terecht gekomen van de nieuwe functie.
In februari dit jaar werd Spotify HiFi groots aangekondigd met een speciale video. Er zou een nieuw abonnement komen, waarin het dus mogelijk zou zijn om muziek op betere kwaliteit te luisteren. Apple Music heeft bijvoorbeeld al zo'n functie, dus het is geen vreemde stap dat Spotify dit ook zou toevoegen. Tijdens de aankondiging in februari is gezegd dat de functie later dit jaar zou worden toegevoegd.

Geen updates over Spotify HiFi

Sinds de aankondiging van Spotify hiFi is het stil gebleven rond Spotify en is er maar weinig bekend geworden over de functie die je muziek laat luisteren op CD kwaliteit. Dit jaar komt het in ieder geval niet meer uit, want het jaar is al bijna voorbij. Wanneer het dan wel uit gaat komen is ook nog niet duidelijk. Spotify heeft ook nooit gezegd hoeveel dat nieuwe abonnement zou moeten gaan kosten.
Mensen die dus uitkijken naar Spotify HiFi moeten dus geduld blijven houden. Hopelijk heeft Spotify de ontwikkeling van de functie niet stopgezet en komt er begin volgend jaar een update, maar voor nu moet je bij de functie toch echt zijn bij Apple Music.

Populair Nieuws