Spotify komt met eindeloze afspeellijst in de auto

News
donderdag, 04 maart 2021 om 14:30
spotifyf1583823919
CarPlay van Spotify krijgt binnenkort een update waarmee je makkelijk toegang krijgt tot een eindeloze afspeellijst. Het zal een verademing zijn voor iedereen die Spotify aan heeft in de auto.
Het fijnste aan Spotify in de auto is dat je altijd toegang hebt tot je favoriete nummers om mee te zingen. Er is natuurlijk niks fijner dan meebleren met de muziek die je leuk vindt terwijl je in de file staat. Tot nu toe was het alleen een beetje vervelend, en gevaarlijk, om nieuwe soortgelijke nummers aan te zetten, want daarvoor moet je het menu van CarPlay navigeren, waardoor je de aandacht van de weg af moet halen.
Met de nieuwe update van Spotify CarPlay is dat gelukkig verleden tijd en kan je met een druk op de knop naar Song Radio gaan. Hierdoor kom je terecht in een eindeloze afspeellijst met nummers die vergelijkbaar zijn met het nummer wat je op had staan. Zo kan je dus in de auto genieten van een eindeloze afspeellijst die afgestemd is op jouw favoriete muziek.
spotify podcasts krijgen advertenties 115760

Meer Spotify updates

De eindeloze afspeellijst voor in de auto is niet de enige update waar Spotify binnenkort mee komt. Zo voegde de muziekdienst laatst al een nieuwe 'Mood' functie toe die je de mogelijkheid geeft om de muziek aan te passen op je stemming, helaas is deze dienst nog niet in Nederland te krijgen. Later dit jaar kan je ook een nieuw Spotify abonnement afsluiten waarmee je toegang krijgt tot een hogere audiokwaliteit, ideaal voor de echte muziekliefhebber dus.