Nieuwe PSN store deals brengt mega kortingen!

News
donderdag, 04 maart 2021 om 14:00
sony playstation store europe north americaoriginalf1614856943
Playstation biedt ook dit keer weer grote PSN store deals aan. Zo is er de Essentiële keuzes uitverkoop, waar je tot maar liefst 60 procent kan besparen. Ook is er een andere uitverkoop waar je veel kortingen kan krijgen op Indie games. Welke games zijn nu het kopen waard?

Essentiële Keuzes

Bij de Essentiële keuzes deal vindt je veel nieuwe games of uitbreidingen die een flink kortingsprijsje hebben in de PSN Store. Van NBA 2K21 tot Watch Dogs Legion. Dit is je kans om nieuwe games in te slaan die enorm in prijs verlaagd zijn. De kortingen lopen soms op tot wel 80 procent. Hieronder een rijtje van games die je met hoge kortingen nu kan kopen.
Tevens is er een hoge aanbieding voor Assassin's Creed: Valhalla. De game is nu voor 33 procent afgeprijsd en kan je kopen voor 46,89 euro voor de PS4 en PS5.
Dit zijn slechts enkele games die je voor hoge kortingen kan kopen in de PSN store, bij de Essentiële keuzes. Tevens zijn de meeste aanbiedingen voor de PS4. Veel grote kortingen voor de PS5 zijn helaas nog niet beschikbaar. Ook biedt de PSN store nog een sale aan die helemaal in het teken staat van Indie games.
valhallaf1645461808

PSN store deals voor Indie games

De PSN store biedt ook de Playstation Indies deals aan, waar grote aanbiedingen te verkrijgen zijn op één van de meest populaire Indie spellen van nu. Hieronder een rijtje van de beste Indie aanbiedingen.
Een hoop grote kortingen op tientallen games. Er zijn een hoop koopjes op games die je al vaker hebt voorbij zien komen en nu een super voordelige prijs hebben. Sla je slag!