Splatoon 3 editie Switch OLED wordt vertraagd geleverd door MediaMarkt

News
vrijdag, 26 augustus 2022 om 12:00
Heb jij de Splatoon 3 editie van de Switch in de pre-order staan? Dan zou je die vandaag moeten ontvangen. Het lijkt er alleen op dat als je pre-order toevallig bij MediaMarkt was, je wat langer moet wachten.
Een belangrijke redenen om een product vooraf te bestellen is om het zo snel mogelijk in huis te hebben, het liefst op de dag van release. Maar om de één of andere reden lijkt dat bij MediaMarkt niet zo goed te lopen. In juni lukte het de winkelketen niet om Mario Strikers: Battle League Football op de dag van release te leveren en nu is het ook raak met de Splatoon 3 editie van de Switch OLED.
Een redactielid van XGN heeft een pre-order voor deze console staan bij MediaMarkt. De console komt vandaag uit en zou dus onderweg moeten zijn. Het blijkt alleen dat het pakket nog voorbereid wordt. Meestal gebeurt dat uiterlijk de avond vóór de bezorgdag, dus het lijkt alsof de Switch op zijn vroegst pas zaterdag, of misschien zelfs na het weekend wordt bezorgd.

Waarom levert MediaMarkt de Switch later?

Het is niet helemaal duidelijk waarom MediaMarkt de Switch vandaag niet levert. Gedurende de corona-lockdowns was er vaak sprake van drukte bij bezorgdiensten. Daar lijkt nu geen sprake van en er is ook niet iets dergelijks gecommuniceerd door MediaMarkt. Het bedrijf heeft zelfs niets gecommuniceerd rondom een bezorgmoment.
Splatoon-fans hoeven zich waarschijnlijk geen zorgen te maken dat hun Switch pas na de lancering van de game uitkomt. Want hoewel de Switch OLED vandaag verschijnt, komt Splatoon 3 pas over twee weken. Vanaf 9 september ligt de game, samen met een speciale Pro Controller, in de winkel.