Stem op je favoriete frisdrank in GTA Online update

News
vrijdag, 26 augustus 2022 om 11:30
gta online sprunk ecolaf1661505464
Als je deze week GTA Online speelt zul je waarschijnlijk veel rood en groen zien. Dat is niet omdat het Kerst is (want dat is het niet), maar omdat je een kant moet gaan keizen: Sprunk of eCola.
We hebben allemaal onze voorkeuren als het om frisdrank gaat. Meestal hoef je een ander daar niet mee lastig te vallen, maar GTA Online wil nu een weten wie er nou echt pupulairder is: Sprunk of eCola. Je kunt je stem uitbrengen door zoveel mogelijk van jouw voorkeursdrank achterover te slaan, of een bodysuit van het bewuste merkt te claimen.
Autoliefhebbers kunnen dankzij de Sprunk vs. eCola oorlog een gratis Delasse Hotring Sabre claimen, met een gratis eCola x Sprunk livery. Ook in Simeon’s Showroom vind je mooie bolides in het groen en rood. Hetzelfde geldt voor de etalage van de Luxury Auto’s Showroom.

Ook bonussen in GTA Online

Niet alles staat deze week in het teken van Sprunk en eCola. Je kunt ook aan de slag voor Lamar. Hij deelt uit met geld en RP als je contact missions uitvoert, maar ook als je helpt om zijn honderd verloren LD Organics pakketten terug te vinden. Je kunt ook op zoek naar de onderdelen van de Service Carbine als je verschillende plaats delicten onderzoekt.
Uiteraard is een GTA Online update niet compleet zonder nieuwe auto. Als je de Grotti Brioso Widebody bestelt kun je die vervolgens naar Benny brengen. Die kan hem voor je omtoveren in de Brioso 300 Widebody.