Splatoon 3 al voor release te spelen!

News
woensdag, 10 augustus 2022 om 16:00
2022 03 21 splatoon 3f1661279134
Veel game-uitgevers houden open beta’s voor hun grote games, maar daar doet Nintendo meestal niet aan. Toch is er voor Splatoon 3 een uitzondering gemaakt. Je kunt de shooter namelijk twee weken voor release al spelen, zo is bekendgemaakt in de Splatoon 3 Direct.
Als je nog wacht op de beta van Call of Duty Modern Warfare 2 in september, maar toch alvast in een nieuwe shooter wil duiken, heeft Nintendo een mooie kans voor je. Twee weken voor de game uitkomt kun je namelijk deelnemen aan een speciaal Splatoon 3 Splatfest. Zo kun je de game alvast even uitproberen.
Het Splatfest wordt gehouden op zaterdag 27 augustus. Spelers kunnen zich aansluiten bij de teams Rock, Paper of Scissors. Dat zal voor fans wat onwennig klinken, want Splatfest had in vorige games maar twee teams. In Splatoon 3 wordt je verdeeld in drie teams.
Er wordt ook een nieuwe game-modus geïntoduceerd. De eerste helft van het Splatfest is de bekende Turf War-modus, waarbij je zoveel mogelijk grond moet bedekken in de kleur van jouw team. Maar voor de tweede helft wordt gewisseld naar Tricolor Turf Wars, waarin één team van vier spelers in het midden van de map begint en het moet opnemen tegen twee teams van twee spelers die aan weerszijden van de map beginnen.

Wanneer is de release van Splatoon 3?

Mocht dit speciale Splatfest bevallen, dan kun je heel snel nadat het is afgelopen al aan de slag met de volledige game. Deze verschijnt namelijk op 9 september. Meer over de game kun je hierboven terugzien in de Splatoon 3 Direct.

Populair Nieuws