Dit is wanneer je de Modern Warfare 2 beta speelt!

News
dinsdag, 09 augustus 2022 om 9:30
modern warfare 2 2022f1651216285
We moeten nog even wachten op Call of Duty Modern Warfare 2, maar de beta is een stuk dichter bij. Er waren al een tijdje speculatie en geruchten over wanneer de beta van start zou gaan. Nu heeft Infinity Ward data onthuld waarop je met de game aan de slag kunt.
Eind oktober verschijnt de nieuwste Call of Duty-game, dit jaar ontwikkeld door Infinity Ward. Maar je kunt voor die tijd al aan de slag met de multiplayer van de game. Gedurende twee weekenden in september kun je alvast aan de slag.
De eerste betatest loopt van 16 tot en met 20 september. Deze beta is exclusief voor PlayStation-spelers. De eerste twee dagen zijn alleen voor spelers met een code, die je bijvoorbeeld kunt krijgen door te pre-orderen. Daarna kan iedereen op PlayStation de beta spelen.
Vervolgens is er een tweede beta van 22 tot en met 26 september. Deze beta is crossplay en is dus voor games op alle platforms beschikbaar. Ook hier zijn de eerste twee dagen alleen beschikbaar voor mensen met een early access-code, al is het op PlayStation een open beta. Op 24 tot en met 26 is er op alle platforms sprake van een open beta.

Ook nieuwe Call of Duty Modern Warfare 2 map getoond

Gelijk met de data voor de beta is ook een gloednieuwe map voor Modern Warfare 2 getoond. Deze heet Marina Bay Grand Prix en speelt zich dan ook af op een racecircuit. Deze map kun je ook spelen tijdens de beta, of je kunt gewoon wachten op de release op 28 oktober.