SEGA komt met herdenking dode Yakuza/Like A Dragon-personages

News
vrijdag, 15 december 2023 om 12:00
like a dragon infinite wealthf1686505439
Niemand ontkomt aan de dood en ook fictieve personages halen niet altijd het einde van het verhaal. Dat kan goed ingezet worden voor een emotioneel moment. Als je nog niet helemaal over de dood van een Yakuza/Like A Dragon-personage heen bent, komt er nu een kans om ze te herdenken.
De Like A Dragon-franchise (voorheen Yakuza) staat erom bekend af en toe knotsgek te zijn. SEGA komt nu ook met een ietwat apart evenement. Wie binnenkort in Japan is, kan namelijk respect betuigen aan overleden personages uit de reeks, meldt Famitsu (via Siliconera).
In het warenhuis Parco in Tokyo kun je van 30 december tot en met 15 januari de grafstenen bezoeken van verschillende overleden personages uit Yakuza/Like A Dragon. Er zijn ook portretten van deze personages te zien. Je kunt bij de grafstenen ook via je smartphone een AR-versie van het overleden personage oproepen.
Je kunt ook allerlei merchandise kopen zolang de expositie er is. Mocht je de kans net mislopen in Tokyo, dan zijn er nog twee andere mogelijkheden. Van 20 januari tot en met 4 februari wordt hetzelfde evenement georganiseerd in een Parco-filiaal in Nagoya. Van 16 tot en met 25 februari is het te zien in Sapporo.

Wanneer is de release van Like a Dragon: Infinite Wealth?

Dit alles wordt ongetwijfeld georganiseerd ter promotie van de nieuwe Like A Dragon-titel. De achtste game in de reeks, Infinite Wealth, verschijnt namelijk binnenkort. Vanaf 26 januari is de game verkrijgbaar op PS4, PS5, Xbox One en Series X|S en PC.

Populair Nieuws