Spider-Man: Across the Spider-Verse krijgt eerste teaser

News
maandag, 06 december 2021 om 8:30
2021 12 05 across the spider verse teaser youtube thumbnailf1661028624
Na het succes van Spider-Man: Into the Spider-Verse kon een vervolg bijna niet uitblijven. Nu heeft dat vervolg een eerste teaser. Spider-Man: Across the Spider-Verse verschijnt in 2022 in de bioscoop.
De teaser begint waar de eerste film eindigde, met Spider-Gwen die vanuit een ander universum contact opneemt met Miles Morales. Ze vraagt hem om met haar mee te komen, waarna we Miles al snel in een ander universum zien.
Daar wordt Miles aangevallen door een andere Spider-Man. Het lijkt te gaan om Miguel O’Hara/Spider Man 2099, die ook in de post-credits scene van Into the Spider-Verse te zien was. Je kunt de hele teaser hieronder bekijken. De film wordt daarin overigens bestempeld tot 'part one', dus Across the Spider-Verse lijkt behoorlijk grotere proporties aan te nemen dan de eerste film.
Het is geen geheim dat er een vervolg op Into the Spider-Verse zou komen. Er is in het afgelopen jaar dan ook het één en ander naar buiten gekomen over de productie, zoals wie de film regisseren. Daarnaast weten we dat Issa Rae wordt toegevoegd aan de cast en wel als Spider-Woman. Zij zal te horen zijn naast Shameik Moore (Miles Morales), Hailee Steinfeld (Spider-Gwen) en Oscar Isaac (Spider-Man 2099).

Wanneer komt Across the Spider-Verse uit?

We zullen nog even moeten wachten op Across the Spider-Verse. De film staat nu gepland voor oktober 2022. In de tussentijd kunnen we natuurlijk wel uitkijken naar een nieuw avontuur van de MCU Spider-Man. Spider-Man: No Way Home verschijnt namelijk op 16 december. Ook die film beperkt zich overigens niet tot één universum.