‘Spider-Man: No Way Home krijgt nieuwe post-credits scène’

News
zaterdag, 03 september 2022 om 9:00
spider man no way homef1676023288
Spider-Man: No Way Home keert binnenkort terug in de bioscoop. Net als Avengers: Endgame gaat dat gepaard met wat nieuw beeldmateriaal dat is toegevoegd aan de film. Sterker nog: Spider-Man krijgt een nieuwe post-credits scène.
De post-credits scène is een lange MCU-traditie die het (met wisselend succes) de moeite waard probeert te maken om tijdens de aftiteling te blijven zitten. Maar in Spider-Man: No Way Home zat niet echt een post-credits scène. In plaats daarvan kregen we een trailer voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness te zien.
Maar in de nieuwe versie van No Way Home die nu getoond wordt krijgt de film een volwaardige post-credits scène. Dat wordt tenminste beweerd door een Reddit-gebruiker, die het weer van het Twitter-account @zpiderholland heeft. De scène verduidelijk het één en ander over het einde van de film, en de alinea hieronder bevat dan ook spoilers voor Spider-Man: No Way Home.
In de scène zien we hoe Betty Brant haar laatste nieuwsuitzending voor de school van Peter Parker verzorgt. Daarin komen foto’s voorbij van verschillende gebeurtenissen uit de ‘Home-trilogie’, maar Peter ontbreekt op alle foto’s. De magie van Doctor Strange maakt dus niet alleen dat de wereld Peter vergeet, maar ook dat documentatie van zijn bestaan verdwijnt.

Draait Spider-Man: No Way Home ook weer in Nederland?

Het leek er even op dat de langere versie van Spider-Man: No Way Home Nederland zou overslaan. Maar op de website van Pathé zien we een pagina voor een langere versie van de film die vanaf 8 september draait. In de tussentijd kun je de oorspronkelijke versie zien op Netflix. Het is niet bekend of de nieuwe versie ook ooit op streaming of blu-ray verschijnt.

Populair Nieuws