Reageer en Win: Bioscoopkaartjes voor Nope

Article
vrijdag, 02 september 2022 om 17:00
nope st 3 jpg sd high copyright 2022 universal pictures all rights reservedf1662127507
Hoewel het buiten nog behoorlijk warm is, is het nu ook een perfect moment om lekker de bioscoop te bezoeken. Nope, de gloednieuwe film van gerenommeerd regisseur Jordan Peele, draait nu namelijk in de Nederlandse bioscopen en in de Reageer en Win maak je kans op bioscoopkaartjes!

Winnaars afgelopen week

Vorige week gaven we de Roccat Kone XP Air weg. Daarvoor moesten jullie op drie verschillende artikelen reageren.
De winnaar van de Roccat Kone XP Air is geworden... Krekatos!
Van harte gefeliciteerd! De winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen wij dat de game bij jou op de mat belandt.

Reageer en Win - Nope

Sinds 2017 is de horrorwereld ineens een meester rijker. Toen kwam Jordan Peele, voorheen bekend van komische sketches met Keegan-Michael Key, met de geweldige horrorfilm Get Out. Daarna kwam hij met de enorm creepy film Us en nu is Peele alweer terug voor film nummer drie: Nope.
Nope is een mix van allerlei genres en officieel een neo-Western science-fiction horrorfilm. In de film proberen een broer en zus bewijs te maken van een UFO, samen met een verkoper en een professionele cinematograaf. Maar zoals je van Peele mag verwachten, wordt de boel al snel een stuk complexer en bloederiger. Wil je deze film niet missen, dan hebben we goed nieuws voor je. We geven namelijk 3x twee bioscoopkaartjes weg voor Nope!
Om kans te maken moet je de standaard regels volgen. Dat betekent dat je in de komende week drie keer moet reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Uiteraard mag je ook meer comments plaatsen.
Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Als subscriber maak je namelijk voor veel prijsvragen extra veel kans om te winnen!
nope ps 1 jpg sd high copyright 2022 universal pictures all rights reserved 1f1662128183

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

Populair Nieuws