Pas op: Spider-Man No Way Home foto's vol spoilers officieel getoond

News
dinsdag, 25 januari 2022 om 10:00
spider man no way homef1638289447
Pas op als je Spider-Man No Way Home nog niet gezien hebt. Het ontwijken van spoilers gaat een stuk moeilijker worden, want Sony heeft nu zelf officiële Spider-Man: No Way Home foto's vol spoilers getoond. De beelden verklappen een groot deel van de verrassingen die in de 2021-film zitten.
In de Nederlandse bioscopen heeft Spider-Man No Way Home slechts een paar dagen kunnen draaien. Daardoor heeft het gros van de Nederlandse filmganger nog niet de kans gekregen om Spider-Man No Way Home te kijken en dat is vanaf heden extra gevaarlijk. Sony heeft zelf namelijk officiële foto's gedeeld die vol staan met spoilers van de film.
De timing is vrij ongelukkig voor Nederlanders. Naar verwachting wordt vandaag tijdens een nieuwe persconferentie bekendgemaakt dat bioscopen weer de deuren mogen openen tot 22.00 uur 's avonds. Dat zou betekenen dat fans in Nederland vanaf morgen de kans krijgen om de nieuwe Spider-Man-film te ervaren en die fans zitten niet te wachten op spoilers zo kort voordat ze eindelijk de film kunnen zien.
spider man no way homef1676023288

Spider-Man No Way Home foto's verklappen veel

Hoewel we hier niet zullen verklappen wat er allemaal te zien is op de foto's kan wel gesteld worden dat het enorm veel is. De grootste verrassingen van de film worden via een vijftal foto's de wereld in geslingerd. Mocht je de foto's wel willen bekijken, kun je via deze link de spoilers bekijken. De foto's zijn onderdeel van een groot interview rondom het maken van de derde film in de Homecoming-trilogie.
Heb jij Spider-Man No Way Home al gezien of wacht je nog tot je naar de bioscoop kan? Laat het ons weten in de reacties en succes met het ontwijken van de nieuwe spoilers!