Gears of War Remaster collectie mogelijk onderweg

News
woensdag, 26 januari 2022 om 10:30
gears 5f1573829269
Er wordt misschien gewerkt aan een Gears of War remaster collectie. Er is namelijk een tip gegeven dat er binnenkort een remaster collectie aankomt van een grote franchise.
Er doen geruchten de ronde dat we een nieuwe collectie met Gears of War games kunnen verwachten. Het zou gaan om een collectie met remasters van oudere games. Journalist Nick Baker vertelde in een aflevering van de Xbox era podcast dat er een nieuw project bezig is. Er krijgt namelijk “een Microsoft-franchise de Master Chief Collection- behandeling”. De journalist maakte alleen niet duidelijk over welke franchise het dan zou gaan.
Er schieten bij dit nieuws twee grote namen in het hoofd van de meeste fans: Gears of War en Fable. Als we Tom Warren, redacteur bij The Verge moeten geloven dan gaat het inderdaad om de Gears of War collectie. Hij reageerde namelijk met de Engelse uitdrukking “The Gears are really turning on this rumor”. Daarmee gooit de redacteur uiteraard wat extra olie op het vuur van dit gerucht.

Het succes van Gears of War

De Gears of war reeks telt vijf hoofdgames. Hoewel er nooit bevestigd is dat deze gamereeks ook daadwerkelijk de remaster krijgt, zou het een goede kandidaat zijn. Vorig jaar werd namelijk bekendgemaakt dat de Microsoft studio The Coalition aan het experimenteren was met de Unreal 5 engine. De eerste Gears of War game is gemaakt op de Unreal Engine 3.0 wat een groot verschil zou betekenen.
Een van de populairste Gears of War games is Gears of War 2. Toen de game uitkwam waren veel fans erg positief op de vooruitgang met het eerste deel. De modus waarin spelers moesten overleven tegen verschillende waves vijanden, alleen of met vrienden, maakte zijn debuut in het tweede deel.
De horde modus was dan ook snel een groot succes. De nostalgie die spelers potentieel kunnen hebben bij een remaster van deze games, in combinatie met nieuwe mooiere graphics biedt veel leuke kansen voor de toekomst. Toch zullen we nog even moeten afwachten om er achter te komen om welke franchise het precies gaat.

Populair Nieuws