Spider-Man: No Way Home schrijvers dachten over andere universums

News
dinsdag, 22 februari 2022 om 15:00
spider man no way homef1676023288
Spider-Man: No Way Home was het slotstuk van Tom Hollands (eerste?) trilogie als de beroemde webslinger. Maar de film is ook te zien als een einde voor de vorige twee Spider-Man filmreeksen. De schrijvers hebben zelfs nagedacht over hoe het einde van de film die universums zou beïnvloeden.
Aangezien Spider-Man: No Way Home de vijanden van de Tobey Maguire en Andrew Garfield films gebruikte moet het einde van de films ook logischerwijs die universums beïnvloeden. De schrijvers zijn zich dat bewust. In een interview laten ze weten te hebben nagedacht over mogelijke gevolgen die het einde van No Way Home zou hebben voor de andere Spider-Men.
Erik Sommers en Chris McKenna laten zelfs weten dat ze een verleiding voelden om de gevolgen voor de eerdere Spider-Man films te laten zien in een post-credits scène. Sommers vertelt:

Veel vraag naar Spider-Man vervolgen na No Way Home einde

Sinds we Tobey Maguire en Andrew Garfield weer hebben gezien in Spider-Man: No Way Home is er bij veel fans een vraag ontstaan naar vervolgen op hun films. Er is niets aangekondigd over een Spider-Man 4 of Amazing Spider-Man 3, maar gezien het succes van No Way Home zou het Sony veel op kunnen leveren.

Populair Nieuws

Laatste Reacties