Nieuwe Spider-Man Miles Morales gameplay toont unieke acties

  Met de lancering van de PlayStation 5 krijgt Spider-Man er een uitbreiding bij in de vorm van Spider-Man Miles Morales. In een nieuwe gameplay video kunnen we nu zien welke unieke acties MIles tot zijn beschikking heeft.

  De Spider-Man game van Insomniac uit 2018 werd zeer goed ontvangen en wordt door veel spelers gezien als de beste game van de superheld ooit gemaakt. In onze review kreeg de titel dan ook een dikverdiende 9. Door het succes van de game komt de ontwikkelaar binnenkort met een grote uitbreiding op de PlayStation 4 en 5: Spider-Man Miles Morales

  De titel is deze maand de cover story voor het blad Game Informer. Omdat te vieren deelt de publicatie in oktober veel informatie over de aankomende game en daar zijn nu zelfs gloednieuwe gameplay beelden bijgekomen. In de video zien we de unieke acties die Miles tot zijn beschikking heeft in vergelijking met Peter Parker. Het meest opvallende is de mogelijkheid om compleet onzichtbaar te worden. Check hieronder de nieuwe gameplay.

  Aan de slag met een nieuw karakter

  Zoals gezegd ga je in Spider-Man Miles Morales niet aan de slag met de bekende Peter Parker, maar trek je het pak aan van Miles Morales. De nieuwe protagonist is ook gebeten door een genetisch-gemanipuleerde spin en is in de training gegaan bij Parker, om zijn rol over te nemen. Een jaar na de gebeurtenissen in Marvel’s Spider-Man moet de nieuwe superheld nu flink aan de slag, omdat er een oorlog is uitgebroken tussen de Roxxon Energy Corporation en een high tech crimineel leger.

  Omdat Spider-Man Miles Morales naast de PlayStation 4 ook naar de PlayStation 5 komt, kunnen spelers genieten van nieuwe features. Zo komt er uiteraard ondersteuning voor 4K en 60 fps, maar ook ray-tracing, veel snellere laadtijden door de SSD en de game maakt ook gebruik van 3D spatial audio. In Miles Morales kan je dus New York verkennen als nooit tevoren.

  Marvel's Spider-Man - Miles Morales

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.