Indiana Jones gaat op zoek naar Fountain of Youth in nieuwe film

News
donderdag, 11 februari 2021 om 6:00
indiana jones and the kingdom of the crystal skullf1623166736
Het is al bijna 13 jaar geleden sinds we een nieuwe Indiana Jones film hebben gezien. Na een lange tijd wachten komt dan ook eindelijk de welbekende schattenjager terug. Dit keer alleen niet om zijn winst in een museum te zetten maar om het voor zich zelf te gebruiken in zijn moeite met ouder worden.
Let op: dit artikel bevat mogelijk spoilers over Indiana Jones 5!

In een nieuw rapport over Indiana Jones 5 lijkt het erop dat het nieuwe deel ouder worden als plot gebruikt. Het lijkt erop dat de film gebruik gaat maken van flesjes water van de Fountain of Youth. Jones komt erachter dat deze bestaan en op een schip liggen dat op magische wijze uit de bermuda driehoek is weten te komen. Dit zou zowel Jones als zijn vrouw terug brengen naar het achtergelaten schatten jagen om vervolgens eeuwig jong te blijven.
indiana jones 5 release aangekondigd door disney 135859f1612955689

CGI neemt de hoofdrol

Na het vinden van het schip en de mogelijke flesjes met water, zal Jones ook een slok nemen om zo oud worden en dood gaan uit te stellen. Zodra dit gebeurt, krijgen we waarschijnlijk een CGI versie van Jones te zien uit Raiders of the Lost Ark. Het zal niet zo zijn dat we de hele film lang hoeven te kijken naar een CGI versie van Harrison Ford, in de film zal hij na enige tijd erachter komen dat het water voor eeuwige jeugd toch niet helemaal doet wat het hoort te doen. Terwijl dat gebeurt zal de zin: "Ik hoor in een musuem!", dan ook een belangrijke rol spelen.

Uiteindelijk zal Jones dan vaarwel zeggen tegen het schatten jagen en zien we hoe hij te paard rijdt richting zonsopgang en een tijd skip naar het huidige jaar. In dit laatste stuk zien we hoe Indiana's bekende hoed en zweep dan in een museum liggen als tentoonstelling.

Hoewel we dit allemaal nog niet tot in het detail zeker weten, aangezien scripts en plannen van films altijd gewijzigd kunnen worden, zal dit wel een grove richtlijn geven naar hoe de film kan worden. We zullen helaas ook nog moeten wachten tot we weten wat het nou precies wordt want waar de film eerst in juli 2021 uit zou komen is dat nu opgeschoven naar 29 juli 2022.