'Spider-Man Miles Morales PS5 heeft extreem korte laadtijden'

  Deze maand kunnen we eindelijk spelen op de nieuwste next-gen consoles. Dat deze consoles een stuk meer te bieden hebben dan hun voorgangers was allang niet meer de vraag. Het lijkt erop dat de PlayStation 5 wel heel snel is. Een gelekte video lijkt nu namelijk de laadtijden van Spider-Man Miles Morales PS5 te tonen.

  Wat betekent dit voor andere PS5 games?

  We hebben bij XGN de PlayStation 5 al in huis. Hoewel we er al op hebben kunnen spelen, zijn we nog heel gelimiteerd in wat we wel en niet mogen bespreken. Toch is er via een Reddit-gebruiker eind vorige week een video van Spider-Man Miles Morales op Twitter verschenen. De video werd snel offline gehaald van Twitter, maar via een omweg zijn de beelden alsnog beschikbaar.

  In de video is geen gameplay te zien, maar we kunnen wel zien dat de gebruiker de game opstart en hier bijzonder weinig tijd voor nodig heeft.

  Game Informer

  Spider-Man Miles Morales laadtijden op PS5 snel duidelijk

  De nieuwste Spider-Man game komt uit op 12 november, vlak voor de release van de PlayStation 5 die op 19 november verschijnt. De game wordt één van de eerste grote titels op de PS5 en komt ook exclusief uit voor de PlayStation 4 en 5.

  Hoewel de game nog moet uitkomen was er de laatste tijd al veel om te doen. Zo was er in juni al veel commotie omdat de game 74,99 euro zou gaan kosten. Dit bleek achteraf om de duurdere Ultimate Edition te gaan.

  Daarnaast krijgt Peter Parker in de game een nieuw gezicht. Hierom was zeker veel te doen en niet alle ‘fans’ konden dit waarderen. Het drama ging zelfs zo ver dan de Creative Director doodsbedreigingen kreeg en hij van zich af moest slaan op Twitter:

  "Aan onze Spidey-fans: Ik stel jullie passie enorm op prijs, maar bedreigende berichtjes sturen als: “We zullen op je jagen en we zullen je vinden, net zolang tot je het hebt aangepast” is niet cool. Laten we met wat er vandaag in de wereld gebeurt, ten goede gebruiken en elkaar respecteren, dank je."

  Marvel's Spider-Man - Miles Morales

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.