Prijs PS5 games al gespot voor 75 euro!

  Als we de pre-order-pagina's van bol.com mogen geloven gaat de prijs van een PS5 game 75 euro kosten. De webshop heeft pagina's aangemaakt voor games die tijdens de PS5 reveal bekend werden gemaakt. Zo geeft de pagina van Spider-Man Miles Morales een prijs van 74,99 euro aan.

  Ook games als Horizon Forbidden West en Ratchet and Clank Rift Apart gaan 74,99 euro kosten als het aan bol.com ligt. Wel staat in de productbeschrijving telkens dezelfde uitleg. Voor de prijs van de PS5 games is een ruwe schatting gemaakt die naarmate er meer informatie wordt vrijgegeven nog kan veranderen.

  Wie wel alvast zijn PS5 games wil pre-orderen heeft die mogelijkheid bij de webgigant al wel. Mits de prijs nog wordt verlaagd, zal dit worden verrekend met je klantbestelling. Mocht de prijs nog hoger worden, is dit vanzelfsprekend niet het geval volgens bol.com. Al verwachten we niet dat de PS5 games twintig euro duurder zullen zijn dan de current gen games.

  PlayStation 5 prijzen nog onduidelijk

  Op het moment is er nog veel onduidelijkheid over de prijs van de PlayStation 5 en de PS5 games. Sony heeft officieel nog niets laten weten over de kosten die je moet maken om één van haar nieuwe consoles in huis te halen. Wel vond er recentelijk een lek plaats bij Amazon die een mogelijke indicatie geeft voor de prijs van de console.

  Voor de PS5 games is nog totaal geen prijs duidelijk. Wel gaan er geruchten over een mogelijke verhoging van de standaard-prijzen. Dit zou niet ongebruikelijk zijn, gezien de prijzen voor games sinds de PS3-generatie niet meer zijn geklommen. Toen de overstap van de PS2 naar de PS3 werd geïntroduceerd gingen de prijzen van games bijvoorbeeld al met 10 euro omhoog. Of dit nu wederom het geval is, moet blijken.

  Dit artikel is op 18 augustus 2020 bijgewerkt.

  Marvel's Spider-Man - Miles Morales

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.