Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 16)

Article
zondag, 25 april 2021 om 16:00
mp 10895 ver fix4f1619343660
De week zit er weer op en wat een toffe week was het. Er waren goede releases op Netflix en wat betreft games wordt het steeds beter op de next-gen consoles. Wij gingen weer aan de bak met allerlei leuke dingen. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

Rox

Uitgespeeld: -
Gekocht: -
Gekeken: Love and Monsters
Hoewel ik eigenlijk bizar weinig films kijk op de streaming diensten, wegens tijdgebrek, heb ik in ongeveer 4 etappes deze film gekeken die al een aantal dagen trending is op Netflix. Hoewel ik het begin een beetje slap vond, werd het steeds beter en ik moet toegeven: prima popcorn-vermaak. Als je van dit genre houdt, zal deze film je zeker bevallen. Verwacht alleen wel de typische clichés in het script..
returnalf1620287655

Luuc

Uitgespeeld: -
Gekocht: Star Wars High Republic-boeken, Yakuza Like a Dragon, Returnal
Gekeken: -
Deze week heb ik op de valreep een aantal nieuwe boeken gekocht, namelijk de twee Star Wars High Republic-boeken die al een tijdje op mn verlanglijst stonden. Daarbij heb ik ook Yakuza Like a Dragon gehaald nu die voor twee tientjes te scoren was en ik daar gewoon de PS5-versie van kan gaan spelen.
Over spelen gesproken: ik ben nu bezig met Returnal. De nieuwe PS5-game van Housemarque komt volgende week uit en ik ben met de review aan de slag. De eerste 30 minuten van de game kun je overigens alvast checken op XGN's Twitch-kanaal!
h2x1 nswitchds amongusf1619344210

Marcus

Uitgespeeld:-
Gekocht: Among Us
Gekeken: Avatar: The Last Airbender (Book 3)
Deze week heb ik het einde bereikt van Avatar: The Last Airbender. Het duurde langer dan ik me herinnerde om bij de invasie te komen, met als gevolg dat er eigenlijk maar weinig tijd wordt uitgetrokken voor het opbouwen van een vriendschappelijke band tussen Zuko en de rest van de groep. Misschien is dat juist de bedoeling. Er valt wat voor te zeggen dat Zuko's aanwezigheid een klein beetje ongemakkelijk blijft tot hij eindelijk van Iroh te horen krijgt dat hij het juiste heeft gedaan. Maar dan nog denk ik dat een aflevering als bijvoorbeeld The Painted Lady effectiever was geweest als hij zich na de invasie had afgespeeld. Maar ja, wat kleine oneffenheden in het laatste seizoen halen de serie als geheel gelukkig niet onderuit.
Ook heb ik deze week eindelijk Among Us gekocht zodat ik kon meespelen tijdens een livestream. Ik heb twee dingen geleerd, namelijk dat sommige tasks moeilijker zijn dan ze lijken en dat Luuc me niet vertrouwt. Ik zal niet zeggen dat ik niet een paar keer op het verkeerde moment op de verkeerde plek was, maar zo verdacht was het nou ook weer niet. De stream staat nog op Twitch, dus als je wil kun je nog terugzien hoe het vertrouwen op de redactie ligt.