Avatar: The Last Airbender doet het beter dan One Piece op Netflix

News
woensdag, 28 februari 2024 om 16:00
live action avatar netflixf1708684842
De live-action versie van Avatar: The Last Airbender wordt middelmatig ontvangen. Toch doet de serie het beter op Netflix dan het geprezen One Piece.
Sinds vorige week is er een nieuwe versie verschenen van Avatar: The Last Airbender, de populaire animatieserie van Nickelodeon. Het project was één van de vele pogingen van Netflix om een live-action serie te maken van een anime. Tot nu toe was dat nog niet een erg succesvolle missie van de streamingdienst, tot de verschijning van One Piece vorig jaar.
De show was een hit bij de fans en de critici, waardoor er al snel groen licht werd gegeven voor een tweede seizoen. Het is nu de vraag of hetzelfde lot wacht voor Avatar: The Last Airbender. Hoewel de show namelijk niet zo goed wordt ontvangen bij de critici - met een 60 procent op Rotten Tomatoes vergeleken met een 85 procent voor One Piece - wordt de serie wel vaak bekeken.
Avatar doet het namelijk zelfs beter dan One Piece in de eerste vier dagen. Dat blijkt uit cijfers van Netflix. Waar One Piece 18,5 miljoen ‘views’ (volgens de rekensom van de streamingdienst) had in de eerste vier dagen, kwam het voor Avatar uit op 21,2 miljoen.

Genoeg bronmateriaal voor Avatar

Netflix hoeft ook niet bang te zijn dat er geen materiaal meer is om te gebruiken voor nieuwe seizoenen van Avatar: The Last Airbender. De originele show op Nickelodeon kreeg namelijk 61 afleveringen, verspreid over drie seizoenen. Eén seizoen richtte zich op één van de elementen voor protagonist Aang om te leren.

Populair Nieuws

Laatste Reacties