Dit wordt voortaan de 'main' Spider-Man volgens Insomniac

News
dinsdag, 07 november 2023 om 12:00
fjvoqhbveaa6ait1f1670830430
In Spider-Man 2 waren er twee Spider-Men die de hoofdrol hadden. Volgens Insomniac komt daar alleen verandering in in de toekomst, met nog maar één ‘main’ Spider-Man.
Let op: dit bericht bevat spoilers over Marvel’s Spider-Man 2!
Er lijkt vrijwel geen twijfel over te bestaan dat er een Spider-Man 3 komt van de hand van Insomniac Games. Het tweede deel in de reeks is nog populairder dan de eerste game, met zelfs een indrukwekkend record als gevolg.
In Spider-Man 2 delen Peter Parker en Miles Morales samen de hoofdrol, nadat ze eerst hun eigen verhaal hadden in respectievelijk Marvel’s Spider-Man en de standalone uitbreiding Spider-Man: Miles Morales. In de toekomst gaat dat alleen niet meer het geval zijn. Dat hebben narrative director Ben Arfmann en schrijver Brittney Morries laten weten in gesprek met Gizmodo.

“Het voelde altijd heel natuurlijk (om Miles Morales de main Spider-Man te maken) en ik denk dat we allemaal dachten dat het zou gebeuren. Voor mij laat het een grote evolutie van Miles zien; aan het begin van het spel zien we hem worstelen om erachter te komen wat hij met zijn leven wil doen. Aan het eind droeg Miles de last van het redden van de stad en droeg hij Pete toen Pete op verschillende momenten niet sterk genoeg was om zichzelf te dragen.”

Het einde voor Peter Parker?

De uitspraken van Insomniac hebben voor angst gezorgd bij fans van Peter Parker. Een oplossing om Miles Morales de ‘main’ Spider-Man te maken, is door de originele held met pensioen te laten gaan, waar naar gehint wordt aan het einde van Spider-Man 2.
Fans vrezen alleen dat er een permanenter einde komt voor Parker om zijn Spider-Man-pak voorgoed op te bergen. Op social media zijn er namelijk veel zorgen dat Peter Parker zal sterven in Spider-Man 3.