Nieuwe Spider-Man film zet nu al een record neer

News
donderdag, 06 april 2023 om 14:30
spider man across the spider verse st 1 jpg sd high copyright 2021 ctmg inc all rightsf1678797933
De zomer wordt goed voor Spider-Man fans. Eén van de meest geliefde films rondom Marvels webslinger krijgt namelijk een vervolg. Dat ziet er in de nieuwe trailers veelbelovend uit en de film zet dan ook nu al een record neer.
Onlangs verscheen er een gloednieuwe trailer voor Spider-Man: Across the Spider-Verse. Na de zeer warme onthaal van Into the Spider-Verse kunnen veel mensen niet wachten op deze film. De trailer trekt dan ook bijzonder veel kijkers.
Het is op zich niet ongebruikelijk dat trailers van superheldenfilms veel bekeken worden, maar Across the Spider-Verse zet een leuk record neer wat betreft het aantal kijkers in de eerste 24 uur. Het is namelijk de meest bekeken trailer voor een superheldenfilm die in de zomer van 2023 draait. De trailer is binnen een dag 148,6 miljoen keer bekeken en overtreft daarmee de 116,9 miljoen van Guardians of the Galaxy Vol. 3 en de 81,6 miljoen van The Flash.

Across the Spider-Verse trailer meer bekeken dan recente MCU films

Ook als je andere recente superheldenfilms meerekent en dus niet alleen naar deze zomer kijkt valt Across the Spider-Verse op. De trailer is bijvoorbeeld meer bekeken dat de tweede trailers voor de afgelopen vier bioscoopfilms in het MCU. Uiteraard zal de nieuwe Spider-Verse trailer de komende tijd nog wat meer views binnenharken.
Wie niet kan wachten op de nieuwe Spider-Verse film zal toch nog even geduld moeten hebben. De film verschijnt namelijk op 1 juni in de Nederlandse bioscopen. Als we wat vroege reacties mogen geloven, wordt het een vervolg dat naar meer smaakt.

Populair Nieuws